Voor werknemers

Jouw mogelijkheden staan centraal

Heb jij een arbeidsbeperking en/of kun jij om een andere reden extra ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? EnergieQ Sterk Sociaal helpt jou graag in de begeleiding naar een passende baan. Wij werken vanuit de overtuiging dat participatie van mensen met een arbeidsbeperking altijd begint bij werk. Vanuit werk maken wij de beste match tussen jou en onze opdrachtgevers. Hierbij staan jouw mogelijkheden centraal. Wij denken vanuit kansen, ontwikkeling en talent. 

Iedereen doet mee

Jouw talenten en situatie zijn uniek. Wij zijn de partner op het gebied van ontwikkeling, begeleiding en duurzame talentmatching tussen werkgevers en werknemers met een arbeidsuitdaging.  

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jouw ambities en talenten inzichtelijk kunnen maken en in kunnen zetten bij onze opdrachtgevers. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie, de uitdagingen en mogelijkheden.  We werken intensief met je samen en bieden volop persoonlijke begeleiding om je baankans  te verwezenlijken. 

Wij helpen jou met

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies op basis van een assessment zodat je goed inzicht krijgt in je talenten en  mogelijkheden.

Trainingen en workshops

Trainingen en afgestemd op jouw persoonlijkheidsprofiel en ten gunste van jouw eigen ontwikkelpad.

Matching

Matching op basis van jarenlange ervaring, rekening houdend met jouw persoonlijke situatie.

Kevin
Accountmanager
Lees verder
“Volledig arbeidsongeschikt” was de conclusie van het UWV, maar ik wilde heel graag werken. Daarom heb ik een werk-fit-traject gekregen waarin mij een werkervaringsplaats werd aangeboden waar ik koffie zou gaan schenken. Gelukkig kwam ik in contact met Sterk Sociaal. Zij kijken naar mijn talent en hebben mij een werkervaringsplaats geboden waar ik passende kandidaten benaderd heb voor openstaande vacatures. Daarnaast heb ik een arbeidsovereenkomst gekregen en houd ik mij bezig met telefonisch acquisitie. Daarnaast heb ik ervaren dat 9 uur werken voor mij haalbaar is.”

Onze Kevin heeft zich inmiddels volledig gestort op zijn passie ‘’het van niets iets maken’’. Met zijn eigen onderneming Clusterbouw helpt hij zijn klanten o.a. met het aanleggen van elektra en andere klussen in of rondom het huis.
Michael
Test Engineer
Lees verder
Na mijn operatie was het voor mij niet mogelijk om direct weer fulltime te gaan werken. Gelukkig heeft Sterk Sociaal voor mij een organisatie gevonden die hier rekening mee houdt. In de periode van een jaar ben ik van 24 uur naar 32 uur werken gegaan. In deze periode werd ik begeleid door Sterk Sociaal om te zorgen dat ik niet over mijn grenzen zou gaan. Er is gekeken naar mijn mogelijkheden. Naast een leuke baan met veel ontwikkel kansen, heb ik inmiddels een contract bij de certificeringsorganisatie zelf gekregen’.’
Previous
Next

Benieuwd naar de mogelijkheden?