Voor werknemers

Jouw mogelijkheden staan centraal

Heb jij een arbeidsbeperking en/of kun jij om een andere reden extra ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? EnergieQ Sterk Sociaal helpt jou graag in de begeleiding naar een passende baan. Wij werken vanuit de overtuiging dat participatie van mensen met een arbeidsbeperking altijd begint bij werk. Vanuit werk maken wij de beste match tussen jou en onze opdrachtgevers. Hierbij staan jouw mogelijkheden centraal. Wij denken vanuit kansen, ontwikkeling en talent. 

Iedereen doet mee

Jouw talenten en situatie zijn uniek. Wij zijn de partner op het gebied van ontwikkeling, begeleiding en duurzame talentmatching tussen werkgevers en werknemers met een arbeidsuitdaging.  

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we jouw ambities en talenten inzichtelijk kunnen maken en in kunnen zetten bij onze opdrachtgevers. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie, de uitdagingen en mogelijkheden.  We werken intensief met je samen en bieden volop persoonlijke begeleiding om je baankans  te verwezenlijken. 

Wij helpen jou met

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies op basis van een assessment zodat je goed inzicht krijgt in je talenten en  mogelijkheden.

Trainingen en workshops

Trainingen en afgestemd op jouw persoonlijkheidsprofiel en ten gunste van jouw eigen ontwikkelpad.

Matching

Matching op basis van jarenlange ervaring, rekening houdend met jouw persoonlijke situatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?