Over ons

Wij zijn EnergieQ Sterk Sociaal

En wij geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet. Dus ook de werkzoekenden die ziek zijn of iets meer begeleiding nodig hebben. Val jij onder deze groep mensen? Dan kunnen wij je helpen met het vinden van een passende en geschikte werkplek. Dit doen wij door in gesprek te gaan met jou en met werkgevers. We kijken waar jouw talenten liggen en wat jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Ons doel? Alle drempels voor je weghalen zodat je (weer) aan de slag kunt bij een werkgever die bij je past.
 
Daarnaast steunen wij bedrijven die willen investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan het adviseren over contractvormen en het voorleggen van de mogelijkheden met betrekking tot het aanvragen van subsidies. Tevens kunnen wij helpen met het vervullen van (moeilijke) vacatures. Zo kunnen wij de werving- en selectieprocedure uit handen nemen. Hierdoor bent u als werkgever compleet ontzorgt tot het moment waarop u de keuze kunt maken uit een aantal geschikte kandidaten.

Ons Team

Hester Jansen

Directeur

Mijn energie haal ik uit het ondernemerschap en mensen. Mensen en organisaties in beweging krijgen en met aandacht samen werken. Altijd weer vind ik het een voorrecht te mogen meedenken met organisaties over arbeidsmarktvraagstukken, ontwikkelingen en uitdagingen. Daar ga ik graag energiek mee aan de slag!  
Foto website Stephanie Berris

Stéphanie Berris

comm. projectmanager loopbaanadviseur

Als bevlogen pleitbezorger van duurzame arbeidsrelaties, kijk ik graag creatief naar de persoon achter het bedrijf of CV. Sales, recruitment en loopbaanadvies gaan bij mij dan ook hand in hand. Daarnaast sluiten de EnergieQe ambities op het gebied van duurzame inzetbaarheid en inclusief ondernemen naadloos aan op mijn persoonlijke missie. Gesprekken met ondernemers en kandidaten maken mijn werk fantastisch, maar het creëren van onverwachte kansen en oplossingen maken mij echt EnergieQ!  

Geerten Derks

Projectmanager

Als recruiter en projectmanager zet ik mij met veel plezier in voor mensen met een arbeidsuitdaging. Zorgen dat mensen (weer) gelukkig worden met een passende baan, daar krijg ik nou energie van! Ik haal veel voldoening uit mijn werk omdat ik geloof in een inclusieve arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Ik word er blij van als ik zie dat mensen (weer) daadwerkelijk bijdragen aan het behalen van organisatiedoelen. Mijn kandidaat gelukkig en onze opdrachtgever tevreden? Missie geslaagd! 

Foto website Nick beukenholdt

Nick Beukenholdt

Projectmanager

In mijn rol als recruiter/projectmanager, vind ik het belangrijk om een juiste match te maken tussen werkzoekende en bedrijf. Het is belangrijk om een helicopterview te hebben met het bij elkaar brengen van beide partijen. Het staat op zichzelf dat iemand komt te werken in een functie die aansluit bij zijn / haar kwaliteiten, maar ik vind het net zo belangrijk dat mensen en organisaties energie van elkaar krijgen. Om dit te achterhalen ga ik graag intensief met beide partijen in gesprek en blijf ik ook graag betrokken bij de mensen zodra ze zijn gestart. De combinatie van het maken van de juiste match en een persoonlijke aanpak is mijn sleutel tot succes – en daar krijg ik energie van !

Benjamin Veldman

junior projectmanager