Over ons

Wij zijn EnergieQ Sterk Sociaal

En wij geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet. Dus ook de werkzoekenden die ziek zijn of iets meer begeleiding nodig hebben. Val jij onder deze groep mensen? Dan kunnen wij je helpen met het vinden van een passende en geschikte werkplek. Dit doen wij door in gesprek te gaan met jou en met werkgevers. We kijken waar jouw talenten liggen en wat jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Ons doel? Alle drempels voor je weghalen zodat je (weer) aan de slag kunt bij een werkgever die bij je past.
 
Daarnaast steunen wij bedrijven die willen investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan het adviseren over contractvormen en het voorleggen van de mogelijkheden met betrekking tot het aanvragen van subsidies. Tevens kunnen wij helpen met het vervullen van (moeilijke) vacatures. Zo kunnen wij de werving- en selectieprocedure uit handen nemen. Hierdoor bent u als werkgever compleet ontzorgt tot het moment waarop u de keuze kunt maken uit een aantal geschikte kandidaten.

Ons Team

Hester Jansen

Directeur

Mijn energie haal ik uit het ondernemerschap en mensen. Mensen en organisaties in beweging krijgen en met aandacht samen werken. Altijd weer vind ik het een voorrecht te mogen meedenken met organisaties over arbeidsmarktvraagstukken, ontwikkelingen en uitdagingen. Daar ga ik graag energiek mee aan de slag!  

Joke Klinkum

Projectmanager

Ik geloof in een samenleving waarin iedereen meedoet. Dus ook de werkzoekenden die ziek zijn of iets meer begeleiding nodig hebben. Mijn enthousiasme groeit van bedrijven die deze mensen in dienst willen nemen. Met heel veel liefde en energie adviseer en begeleid ik hen. Mijn doel? Zorgen dat de juiste persoon op de juiste plaats komt, en daadwerkelijk iets bijdraagt aan het gezamenlijke ondernemingsresultaat.

Geerten Derks

Recruiter

Wat mij energie geeft? Leuke gesprekken voeren. En het moment waarop ik een kandidaat mag bellen met de boodschap dat hij of zij een nieuwe baan of opdracht heeft. Dat overtreft alles! Kandidaat blij, opdrachtgever blij en ik blij. Win, win, win!