Over ons

Wij zijn EnergieQ Sterk Sociaal

En wij geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet. Dus ook de werkzoekenden die ziek zijn of iets meer begeleiding nodig hebben. Val jij onder deze groep mensen? Dan kunnen wij je helpen met het vinden van een passende en geschikte werkplek. Dit doen wij door in gesprek te gaan met jou en met werkgevers. We kijken waar jouw talenten liggen en wat jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Ons doel? Alle drempels voor je weghalen zodat je (weer) aan de slag kunt bij een werkgever die bij je past.
 
Daarnaast steunen wij bedrijven die willen investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan het adviseren over contractvormen en het voorleggen van de mogelijkheden met betrekking tot het aanvragen van subsidies. Tevens kunnen wij helpen met het vervullen van (moeilijke) vacatures. Zo kunnen wij de werving- en selectieprocedure uit handen nemen. Hierdoor bent u als werkgever compleet ontzorgt tot het moment waarop u de keuze kunt maken uit een aantal geschikte kandidaten.

Ons Team

Hester Jansen

Directeur

 

Mijn energie haal ik uit het ondernemerschap en mensen. Mensen en organisaties in beweging krijgen en met aandacht samen werken. Altijd weer vind ik het een voorrecht te mogen meedenken met organisaties over arbeidsmarktvraagstukken, ontwikkelingen en uitdagingen. Daar ga ik graag energiek mee aan de slag!  

Foto website Stephanie Berris

Stéphanie Berris

Commercieel projectmanager loopbaanadviseur

 

Als bevlogen pleitbezorger van duurzame arbeidsrelaties, kijk ik graag creatief naar de persoon achter het bedrijf of CV. Sales, recruitment en loopbaanadvies gaan bij mij dan ook hand in hand. Daarnaast sluiten de EnergieQe ambities op het gebied van duurzame inzetbaarheid en inclusief ondernemen naadloos aan op mijn persoonlijke missie. Gesprekken met ondernemers en kandidaten maken mijn werk fantastisch, maar het creëren van onverwachte kansen en oplossingen maken mij echt EnergieQ!  

Geerten Derks

Projectmanager
Jobcoach

Als recruiter en projectmanager zet ik mij met veel plezier in voor mensen met een arbeidsuitdaging. Zorgen dat mensen (weer) gelukkig worden met een passende baan, daar krijg ik nou energie van! Ik haal veel voldoening uit mijn werk omdat ik geloof in een inclusieve arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Ik word er blij van als ik zie dat mensen (weer) daadwerkelijk bijdragen aan het behalen van organisatiedoelen. Mijn kandidaat gelukkig en onze opdrachtgever tevreden? Missie geslaagd! 

Foto Hilal GoksuHilal Göksu

Medewerker HR & Recruitment

Transparantie, vertrouwen en verbinding kenmerken mij als persoon. Deze elementen vormen mijn bouwstenen tot een succesvol en energieQ HR medewerker. Vanuit het kloppende hart van de organisatie zorg ik ervoor dat de brug tussen werknemer en werkgever wordt gelegd. Elke reis is uniek en de route bewandelen we samen. Met hart en ziel zet ik mij dan ook in voor een juiste en hartverwarmende start. 

 

 

Benjamin Veldman

junior projectmanager

Wat doet het met je wanneer je leven er anders uit gaat zien door een arbeidsuitdaging? Zelf heb ik dit ondervonden. Na fors gezichtsverlies op latere leeftijd werd ‘normaal’ functioneren opeens een uitdaging. Met vallen en opstaan heb ik leren omgaan met deze uitdaging en geleerd om juist naar de mogelijkheden te kijken en handelen. Zelfredzaamheid is van groot belang in het leven met een arbeidsuitdaging; dit draagt bij aan de ontwikkeling van je eigenwaarde. Een passende baan die aansluit op jouw niveau, waar jij jouw talenten in kwijt kan, draagt bij aan een volwaardig en gelukkig leven. Als recruiter zet ik mij hiervoor vol passie in bij EnergieQ Sterk Sociaal. 

Niels IJsselsteijn

Niels IJsselsteijn

Commercieel Projectmanager

Waar een wil is is een weg…. Mijn energie haal ik uit kandidaten die de motivatie hebben om te werken en deze te verbinden met werkgevers die mensen kansen willen geven. Op zoek naar de talenten van kandidaten en deze matchen met de juiste werkgevers.

Altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt.

Ik denk graag mee met organisaties over arbeidsmarktvraagstukken en probeer creatieve oplossingen te bedenken voor de problemen waar men tegenaan loopt.